Sovaro: koelen in stijl

Na regen komt zonneschijn, dus onthoudt goed dat het na de winter ook weer snel genoeg zomer wordt. Maar in deze donkere tijden lijken we vergeten te zijn wat een van de grootste problemen is van de zomer; hoe hou je je drank koud? Lig je lekker in het park of op het dek van een zeiljacht, waarvan de koelkast te klein is. Dit zijn juist vaak momenten waar je intens van kan genieten, dus dan wil je je zeker geen zorgen maken of de drank wel koud is. Sovaro is een stijlvolle oplossing.

Sovaro

Sovaro is een stijlvolle koelbox die je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Hij is ontworpen met de volgende achterliggende gedachte: het koppelen van een slanke, verfijnde stijl met een duurzaam prestatievermogen. De koelers zijn enkel gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, met in het bijzonder de keuze voor kurk. Bij een koeler essentieel is het om de warmte buiten te houden en kurk is hier heer en meester in. De kurk die ze hiervoor gebruiken 100% duurzaam.

De Sovaro koelers zijn te verkrijgen in zwart en wit. Daarnaast kun je ook kiezen uit drie verschillende groottes: 30 QT, 45 QT en 70 QT. De 30 QT heeft ruimte voor maximaal acht flessen en is dus perfect voor bijvoorbeeld een double dateMocht je ook nog iets van voedsel mee willen nemen, dan kan je er voor kiezen om een aantal flessen thuis te laten en een vak te vullen met allerlei lekkernijen. De 45 QT is ontworpen voor wat grotere bijeenkomsten.



ESSENTIALS



MEER ESSENTIALS