Sony Symphonic Light Speaker

Wil jij iets unieks in huis, dan moet je sowieso deze gadget even checken. Sony heeft namelijk een lamp ontwikkelt die jouw naast licht gelijk voorziet van je favoriete muziek. Dit presenteerde zij tijdens de CES 2015. Wij waren er in ieder geval al van onder de indruk!

Symphonic Light Speaker

De Symphonic Light Speaker plaats je op je nachtkastje of hang je op aan het plafond in jouw woonkamer. Het voegt op een subtiele manier klasse toe aan de inrichting van je huis. Deze lamp doet je opzettelijk denken aan de oudestijl kaars lantaarns, maar de langwerpige glazen structuur heeft een functionele rol. Het is onderdeel van Sony’s verticale luidspreker technologie die is ingebouwd in de lamp. Ja, je leest het goed, met deze lamp speel je makkelijk muziek af. Je streamt namelijk zo de muziek van je smartphone. 

Naast het feit dat de lamp helder schijnt geeft de Symphonic Light Speaker helder geluid in alle richtingen. Het is zelfs mogelijk om er meerdere in je huis op te hangen. Ze zijn goed te combineren met andere lampen waardoor je een sfeer kunt creëren waar je vrienden jaloers op zullen zijn.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS