Stijlvol het voorjaar in met de sneakers van Bullboxer

Het zonnetje heeft zich al regelmatig laten zien het begin van deze lente, maar we willen meer. We zijn hongerig naar die échte zomerse dagen. We zullen er nog even op moeten wachten, maar we kunnen wel vast onze garderobe voorbereiden deze warmere dagen. Want bij de lente hoort een zomerse schoen!

Bullboxer sneakers

Vandaag staan deze twee gloednieuwe modellen van Bullboxer in onze spotlights. Waarom? Omdat ze dé ideale mix zijn van casual en smart. De halfhoge modellen zijn opgebouwd uit textiel, leder én suède, een combinatie die ze een unieke en volwassen uitstraling geeft.

bullboxersneakers7

Bullboxer laat al hun schoenen met de hand maken door vakspecialisten in Portugal, dus je weet dat je kwaliteit in handen hebt. Nou ja, om je voeten dan. Doordat de schoen is verkrijgbaar in blauw en groen, maakt het combineren makkelijk. Geen opzichtige kleuren, maar wel een zomerse look. Laat het halfhoge je niet afschrikken om deze schoenen onder een korte broek te dragen, want dat kan heel goed!

Bullboxer

Het in 1983 opgerichte merk uit Waalwijk laat zich inspireren door high fashion trends, maar vertaalt dit graag naar ‘de gewone mens’. Thank god! Toch durven ze te experimenteren met mode. Je herkent een schoen van Bullboxer altijd direct.

Het schoenenmerk heeft geen eigen winkels of webshop, maar is te koop bij verschillende retailers. De online– en offline verkooppunten zijn op hun website te vinden.

bullboxersneakers5

bullboxersneakers9

bullboxersneakers6

Total
1
Share