Puur en minimalistisch: hardgraft sneakers

Sommige guys worden helemaal leip als Supreme met iets nieuws komt en dat vinden wij vrij aanstellerig. Maar dat je zo wild van één merk kan zijn, dat kunnen we ons nog best voorstellen. Als hardgraft namelijk met iets nieuws komt, dan krijgen we al zweethandjes. We doen ons best subjectief te zijn, maar het is gewoon al-tijd mega hard! En zo ook deze minimalistische sneakers voor deze herfst.

hardgraft white kicks

Vorig jaar kwam het merk met hun eerste sneakers collectie en was vrijwel instant uitverkocht. hardgraft, dat zich normaal richt op minimalistische lederen tassen en accessoires, sloeg de plank volledig raak met deze Mid-Top kicks.

Deze herfst zijn ze weer terug met drie nieuwe modellen, welke nú al gepresenteerd en te pre-orderen zijn. Vorig jaar maakte hardgraft in Portugal een Mid Top met een grof lederen upper en een kalfslederen lining. Qua design zijn ze redelijk steady gebleven, maar ze hebben de keuze wel uitgebreid met verschillende kleuren en hoogtes.

Naast de herontwikkelde Mid Top, debuteren ook de S2 High Top en S3 Low Top. Je kunt per model kiezen uit grijs, off-white, bruin of zwart.

Volgens James Teal (cofounder HG) zijn alle nieuwe sneakers met de hand gemaakt in Italië en komt élk onderdeel van de schoen ook uit het land. Zélfs de veters!

De vorige modellen waren binnen no time weg en ook van deze modellen zal de oplage zeer laag gehouden worden. Zet jezelf dus snel op de wishlist, dan mailen ze je wanneer ze beschikbaar zijn!

Total
13
Share