SNAPP Guides: Met deze app maakt iedereen fantastische foto’s!

Je hebt een héérlijke vakantie in Kroatië achter de rug. Daar was je wel even aan toe zeg. Lekker twee weken lang nergens aan denken en genieten. Je was nog nooit eerder in Kroatië geweest dus je heb je Sony A5100 camera echt werkelijk overal mee naar toe genomen. Van welk moment of mooi uitzicht heb jij een kliekje gemaakt. Je hebt honderden digitale foto’s mee naar huis genomen, dus je was er heilig van overtuigd dat er wel wat pareltjes tussen zouden zitten voor op je insta. Maar helaas, na het zien van je foto’s sluit je teleurgesteld je computer af. Er zaten best wel wat aardige dingetjes tussen. Maar die prachtige, beestachtige shots waar je zo op gehoopt had, zaten er niet tussen…

SNAPP Guides

Dit probleem zal je niet meer hebben met deze nieuwe app die binnenkort gelanceerd zal worden! SNAPP Guides is namelijk een handige app voor fotografen die de wereld willen ontdekken en foto’s willen maken op gigantisch mooie locaties. Hij brengt je op het juiste tijdstip naar de meest aantrekkelijke bestemmingen die stuk voor stuk aanbevolen zijn door lokale, professionele fotografen. Je hoeft dus niet meer uren lang binnen achter je laptop een planning uit te schrijven voor de beste shots, maar je kunt gewoon meteen erop uit met deze app in je broekzak.

De app biedt verschillende guides aan voor verschillende bestemmingen. In elke guide zijn de volgende dingen aanwezig: een lijst met locaties, GPS naar de aanbevolen bestemmingen, opties voor dichtstbijzijnde parkeerplaatsen, tips van professionele fotografen die daar al eerder zijn geweest, per locatie het ideale moment voor de beste foto’s, weersvoorspellingen, inspiratie foto’s en reactie van bezoekers. Deze opties zijn zowel online als offline te gebruiken!

Meer op Kickstarter!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS