Smart Rope van Tangram

De winterkou is inmiddels ingedaald en jaagt heel Nederland de warmte van zijn vertrouwde huis in. Omringt door familie, kerstverlichting en lekker eten gaan wij de frisse feestdagen tegemoet. Bij veel lekker eten komt echter ook de verantwoordelijkheid van sporten en bewegen, de kerstkilo’s zullen er toch op een bepaald moment af moeten. Speciaal daarvoor is er nu de kilo-killer: Smart Rope van Tangram! Touwtje springen staat al decennia lang bekend als een prima cardio trainingsmiddel, maar was nog nooit zo tof als nu!

De Smart Rope

Een elektrisch springtouw. je zou denken dat je alleen maar in de lucht hoeft te hangen en dat het touw vanzelf om je heen draait, maar zo makkelijk kom je er niet vanaf. Er moet nog steeds gesprongen worden! Maar wat hij wel kan is eigenlijk minstens zo tof..

De Smart Rope is een in-build LED springtouw dat je conditie cijfers voor je gezicht weergeeft terwijl je aan het sporten bent. Dit slimme spring touw synchroniseert naar de downloadbare applicatie op je telefoon terwijl jij lekker aan het rond hupsen bent. De Smart Rope app houd voor je bij hoeveel sprongen je maakt, de verstreken tijd met precieze calorie verbranding, fitness doelen en programma aanbevelingen die jou controle geven over jouw groei proces.

Smart Rope features

Ondanks het build-in LED systeem van de Smart Rope is the feel van het product natuurlijk en verfijnt. De geïnnoveerde handvatten van het touw zitten op een 45 graden angle waardoor het slimme trainingsmiddel prettig in de hand ligt. De smart sensoren in het touw zorgen ervoor dat iedere omwenteling van het touw kan worden bij gehouden en doorgezonden naar je personal profile. Ook de batterij van het apparaat is een absolute plus, met een oplaadtijd van twee uur kan je Smart Rope 36 uur lang intensief gebruikt kan worden. Voor meer informatie check je Tangramfactory.

Source :

TangramfactoryESSENTIALSMEER ESSENTIALS