Slaapkamer Sessies | Manify Tracks
In samenwerking met Deezer maken we maandelijks playlists die bij typische Manify-momenten passen. De Manify Tracks, die we samen met Deezer zorgvuldig selecteren, brengen je in een mood die de ervaringen perfectioneren. De playlist is gedurende de hele maand te vinden in je Deezer App. Play Hard!

Vorige maand stond onze ‘Whisky & Sigaren‘-playlist in de spotlights, voor de lonely nights of juist tijdens een gezellig avondje met vrienden. Deze is nog steeds te beluisteren, maar de komende vier weken staat er een nieuwe lijst centraal: Slaapkamer Sessies!

Slaapkamer Sessies

De dagen worden korter en kouder, de feestdagen komt er aan, dus de tijd van knusheid en dicht tegen elkaar aan kruipen is aangebroken. Daar horen goede tracks bij! Als jij denkt dat je je meisje met TL-verlichting en de televisie aan de ultieme ervaring kan bieden, dan heb je het niet aan het rechte eind. Zelf zul je nog even een goed glas wijn en wat kaarsjes moeten regelen, maar de muziek is goed in de handen van Deezer x Manify:ESSENTIALSMEER ESSENTIALS