Eerste klas vliegen zal nooit meer hetzelfde zijn met Skydeck

Er zal een hele nieuwe wereld opengaan voor vliegreizigers. Eerste klas vliegen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat dit vliegtuig gerealiseerd is. Naar je vakantiebestemming vliegen terwijl je in een glazenkoepel zit en 360 graden om je heen kunt kijken… Binnenkort is het mogelijk!

De SkyDeck

De SkyDeck is een glazen koepel waarin een paar luxueuze zitplaatsen in zijn geïntegreerd. Hierdoor krijgen passagiers de mogelijkheid om tijdens de vlucht te genieten van een waanzinnig uitzicht boven de wolken. De passagiers hebben daarbij ook de mogelijkheid om het platform in de koepel te laten draaien, zodat ze nóg beter het uitzicht kunnen bewonderen.
Hij is te bereiken door middel van een lift of trap, dat ligt maar net aan het ontwerp van het vliegtuig. De koepel kan namelijk worden gebruikt op diverse toestellen, zoals privé vliegtuigen maar ook bestaande vliegtuigen!

Zo’n uitsteeksel bij een vliegtuig heeft zo zijn nadelige gevolgen voor de snelheid van het vliegen zou je denken. Dat klopt ook wel. Maar er zijn heel wat onderzoeken gedaan naar de invloed van zo’n koepel op de kwaliteit van het vliegen. De conclusie uit deze onderzoeken is dat wanneer de koepel zo ver mogelijk aan de achterzijde van het vliegtuig geplaatst wordt, de luchtweerstand het minste is.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS