Sjors van GTST = Inge Schrama

Elke vent die een vrouw heeft die af en toe, of erger nog: elke dag, Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) wil kijken, kijkt met een schuin oog mee. Waarom dan? Voor SJORS natuurlijk! Hoe kunnen we d’r over het hoofd hebben gezien bij onze poll voor de mooiste vrouw van Nederland 2013. Sjors van GTST is in de serie een lief, maar bemoeizuchtig, typetje die gespeeld wordt door de prachtige Inge Schrama!

Inge Schrama = Sjors van GTST

Inge Schrama is geboren in 1985 en heeft een echt knap koppie. Ze schittert al sinds d’r 17e (2003) in de populaire soapserie. Ze is ondertussen vast al drie keer verliefd geweest op een andere soapie, twee keer vreemd gegaan, een keer dood gegaan en weer levend geworden en vier keer voor langere tijd op vakantie geweest, want zo gaat dat nou eenmaal bij GTST. Het makkelijke is dat, als je na een half jaar weer een aflevering kijkt dat je precies weet wat er in tussentijd is gebeurd.

Inge Schrama = Knap

Ondanks dat ze soms heel erg moeilijk kan kijken in de serie, heeft onze Sjors een echt mooi en natuurlijk gezichtje. En daar laten we graag wat foto’s van zien:ESSENTIALSMEER ESSENTIALS