Zomer 2014: Shorts

De zon laat zich steeds vaker en langer zien, de temperaturen gaan omhoog en dat geldt ook voor de broekspijpen. Het is tijd om een aantal mooie shorts in huis te halen, en daarmee bedoelen we ook écht shorts. KORTE broeken. Net als de zwembroeken zijn de shorts kort en kleurrijk. Dus kom niet aanzetten met een driekwarts-broek, want daar kom je echt niet mee weg anno 2014.

Shorts: kort & kleurrijk

Als het op korte broeken aan komt heb je veel keuze. Echter is niet elke keuze even modieus. Ga voor een toffe denim short, met een grove wassing, hier en daar wat gaten en heel belangrijk: een omgerolde pijp. Of kies een kleurrijke chino. Dit is gewoon de korte versie van de lange chino’s die iedereen wel kent. Met de steekzak en door het materiaal komt de korte broek tóch net over! Wat ook gaaf is, maar meer voor huiselijke kringen, is de korte joggingbroek. Zit heel lekker en ziet er ook nog eens tof uit!

Ten slotte moet je de lange broek ook niet vergeten. Vooral in Nederland kan het tijdens de zomeravond flink afkoelen, toch moet er op het terras gezeten worden. Ben slim en kies voor een zomerse lange broek. Een lichte jeans of chino kan prima!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS