Stukje varen met de ‘Shaddai Yacht’

Gabriele Teruzzi is de ontwerper van dit bijzondere superjacht. Het schip is 150 meter lang en heeft een panoramadek op maar liefst 38 meter hoogte, compleet met infinitypool.

Shaddai Yacht

Het achterdek ligt op 38 meter hoogte en is via een lift te bereiken. Hier geniet je van een prachtig uitzicht en een lekker drankje in de bar. Je kan er ook nog eens zwemmen in de infinity pool, op 38 meter hoogte! De rest van het jacht is trouwens ook niet mis. Zo is er nog een zwembad op het benedendek. Dit zwembad ligt aan een 300 vierkante meter grote beachclub. Daar vind je ook een enorm aquarium met een glazen dak. Zo kan je vanaf de onderkant het zwembad inkijken.

Almighty Yacht

Verder vind je in het jacht vele luxe cabins om de nacht door te brengen, een prachtige eetzaal en dus een enorme luxe beachclub. Alles is luxueus in het jacht, zo is alles bekleed met hoogwaardig Italiaans leer. Volgens Teruzzi is het jacht de perfecte plek om de zonsondergang te bekijken. De naam ‘Shaddai’ betekent overigens ‘Almighty’. Het prijskaartje is trouwens ook almighty, het jacht produceren zou zo’n 250 miljoen euro kosten. Het enorme jacht is op dit moment helaas alleen nog een concept. Laten we hopen dat hij er echt gaat komen!

Source :

DailymailESSENTIALSMEER ESSENTIALS