Selazzio 95: Een hele dikke jacht die niet gebouwd gaat worden

Althans, dat is de verwachting. Als je naar de foto’s kijkt, dan begrijp je dat het om een conceptjacht gaat en dat hij zó dik is.. dat hij naar verwachting niet in productie gaat. Maar HOE jammer is dat!

De (natuurlijk weer) Nederlands superjacht bouwer ICON heeft de handen ineengeslagen met de Oostenrijkse ontwerpers van Motion Code: Blue. Het resultaat: verbazingwekkend. Maar kom op, 95 meter aan pure luxe is niet iets heel speciaals toch? Dit is gewoon een tandje gekker, luxer en unieker. Er is altijd wel een gek die geld genoeg heeft om dit sloepje aan te schaffen.

Bij deze dus een oproep aan ICON: Bouwen! En zodra hij af is, komen wij wel een proefvaart maken!

Selazio 95 - 9

Selazzio 95 Superjacht

Meer dek, meer buitenlucht, minder binnen en kitscherige inrichtingen. Deze trend voltrekt zich door jachtbouwersland en de rijke papi’s smullen ervan. Bij het ontwerpen van de Selazzio 95 is deze trend erg letterlijk genomen, want het grootste deel van dit schip is dek. Maar niet zomaar een dek… Een dek met een outdoor zwembad, 3 verdiepingen hoog beach house, een heli-pad, spa en in het midden een groot aquarium dat ook als 360 graden scherm kan dienen. Holy-mother-of-shit!

Knappe vent die deze jacht kan bekostigen, mocht hij gebouwd worden.. Maar we hebben er een hard hoofd in..