Secrid Portemonnee’s

Vroeger. Een lekkere dikke portemonnee vol geld. Vooral kleingeld natuurlijk. Want ja, een blikje cola onderweg, de parkeermeter, de telefooncel (!) en de flipperkast in de friettent hadden allemaal kleingeld nodig. Tegenwoordig is dat gelukkig een stuk minder. Je kunt overal met je pas betalen en op sommige plaatsen zelfs met je telefoon. In plaats van geld heb je dus voornamelijk pasjes in je portemonnee zitten. Daarom is voor mij de Secrid een ideale en vooral ook een stijlvolle portemonnee!

Secrid

Wat is er dan zo speciaal aan het Nederlandse Secrid Wallet? Alle Secrid portemonnees hebben minimaal 1 aluminium cardprotector die je kaarten beschermd tegen buigen, en breken. We zagen al eerder portomonnees die dat deden, zoals de toffe houten Floki portemonnees. Secrid heeft echter een unieke slider onder aan de cardprotector die het makkelijk maakt om de juiste pas snel bij de hand te hebben.

Een ander belangrijk punt is dat je kaarten niet alleen beschermd zijn tegen buigen en breken. Ze zijn ook beschermd tegen hackers. Steeds meer kaarten werken met zogenaamde RFID chips om informatie op afstand uit te lezen. Super handig! Zo kun je makkelijk inchecken met je OV chipkaart bijvoorbeeld. Maar ook contactloos betalen wordt steeds populairder. Dit is niet alleen fijn voor jouw, maar ook voor onze cybercriminele-medemens.

De Secrid Cardprotector zorgt ervoor dat jouw kaarten niet ongewenst afgelezen kunnen worden. Daar zit ook meteen het enige nadeel aan deze portemonnee. Je moet dus even je kaartje er half uitlaten steken om in te checken. Maar dat doe ik graag als daardoor mijn kaartjes beschermd zijn in een stijlvolle portemonnee!
Meer info op  www.secrid.nl, verkrijgbaar bij Etrias!ESSENTIALS