De Saluzi, een droomjacht voor elke man (die stiekem nog kind is)!

De Saluzi jacht kan wel de koning van alle jachten worden genoemd. Dit jacht is in 2003 gebouwd en in 2013 is de Saluzi jacht verbouwd tot wat voor een paradijs het nu is. Dit jacht is gemaakt voor entertainment en gezelligheid! Dus trommel een paar vrienden en bikinibabes op en ga los op de Saluzi!

Saluzi Jacht

Dit jacht is bedoeld voor 32 gasten en heeft 16 hutten. Er zijn twee master suites aanwezig, zeven VIP hutten, drie dubbele hutten en vier tweepersoons hutten. Plek genoeg zoals je ziet! Daarnaast kunnen er nog 32 bemanningsleden aan boord om het allemaal in goede banen te leiden. Ook heel belangrijk natuurlijk!  Saluzi jacht heeft een tijdloze styling, mooie en luxe meubels om een comfortabele sfeer te creëren.

Wat kun je allemaal op dit toffe jacht vinden? Komt ‘ie: buitenbioscoop, theater, zwembad, WiFi, airconditioning, jacuzzi’s op het deck, fitness ruimte, danszalen en verschillende lounge ruimtes over heel het jacht. Daarnaast kun je al je waterspeelgoed goed kwijt onder in de garage de Saluzi!