RyanAir gaat vluchten naar New York aanbieden voor €175,-

Travel

RyanAir, de maatschappij die onlangs nog staanplaatsen wilden introduceren in de luchtvaart, de organisatie die je áltijd naait als er maar één spelfoutje staat in je naam, met de website waar je door 5 pagina’s aan advertenties heen moet voordat je je vlucht in de pocket hebt, het bedrijf dat hun medewerkers uitbuit. Maar óók de maatschappij waar je binnenkort voor €175,- mee naar New York City kan! En dan maakt dat bovenstaande ineens allemaal niet zo veel meer uit…

Tenzij het staanplaatsen zijn…

NYC voor €175,- met RyanAir

De samenwerking met Aer Lingus en Norwegian maakt het mogelijk dat je binnenkort op de site van RyanAir een retourtje Big Apple kan boeken. Het kan wel zo zijn dat je moet overstappen in bijvoorbeeld Dublin, maar dat nemen we dan maar voor lief. Misschien ook wel lekker om af en toe je benen te kunnen strekken!

Hoe zit dit voor zo weinig geld voor elkaar krijgen? Geen idee. Don’t ask to many questions. Want volgens de Franse nieuwssite La Libre, tast Norwegian af en toe de grenzen van legaliteit af. Ze werden al eerder beschuldigd van ‘social dumping’, een praktijk waar ze goedkope medewerkers uit ontwikkelingslanden uitbuiten.

Mocht je dat nou weinig interesseren en wil jij gewoon naar the city that never sleeps? Houd de site van RyanAir goed in de gaten en rust alvast uit, want de kans is niet groot dat je op vluchten van RyanAir wél een oog dicht kan doen..

Ryan Air NYC

Total
3
Share