De 7 gaafste rooftop zwembaden ter wereld

Al eerder hebben we je de 5 mooiste zwembaden ter wereld laten zien. Speciaal voor jou hebben we nu ook de gaafste rooftop pools voor je op een rijtje gezet. Hier kun je perfect chillen met je maten terwijl je geniet van de zon. En met een biertje erbij en een prachtig uitzicht wordt een zomerse dag toch alleen maar beter. Lijkt het jou ook niet heerlijk om in een van deze baden te duiken? Ons wel!

De gaafste rooftop zwembaden

1. Grand Hotel Central in Barcelona.

Het uitzicht dat je hebt als je in deze infinity pool ligt is fenomenaal! Je kijkt zo uit op hartje Barcelona. Het hotel bevindt zich ook nog eens in het centrum. Helemaal ideaal. Het zwembad is helaas maar tien bij vijf meter. Aan de kleine kant, maar goed je kunt natuurlijk niet alles hebben, het gaat tenslotte om het mooie uitzicht.

2. De Joule Hotel in Dalles, Texas

Als je dit zwembad ziet dan heb je toch gelijk zin om te genieten van een ijskoud drankje. Dit zwembad bevind zich op het dak van een super de luxe hotel in Texas. Het zwembad heeft een glazen zijkant en wanneer je dit gedeelte bereikt lijkt het net of je boven de stad zweeft.

3. Het Thompsen Hotel in Toronto, Canada

In 2010 is dit prachtige hotel inclusief mega gaaf zwembad geopend in Toronto, Canada. Dit zwembadje bevind zicht op de 16e verdieping, lekker hoog dus. Dat zorgt zeker voor een mooi uitzicht. Oh en aan dit zwembad kun je tot ‘s-avonds laat lekker genieten van een cocktail en een muziekje op de achtergrond.

Credits foto.

 4. Het Fullerton bay Hotel, Singapore

Ook in Singapore hebben ze een flink aantal rooftop zwembaden. Maar deze vonden wij toch wel echt de gaafste die Singapore te bieden heeft. Dit hotel in Singapore heeft namelijk een 150 meter lang zwembad op het dak en het uitzicht is echt spectaculair!

5. Intercontinental Hotel, Hong Kong

Dit is ook al zo’n gave infinity pool.  Het Intercontinental Hotel ligt aan Victoria Harbour en de Presidential Suite heeft een eigen zwembad met uitzicht op de prachtige skyline van Hong Kong. Voor deze suite betaal je maar liefst € 9.700 per nacht. Je mag dan wel 36 goede vrienden uitnodigen voor een privé-diner en je wordt met een limousine door de stad gereden.

Credits foto

6. Het Habita Monterrey Hotel, Mexico

Dit zwembad bevind zich op het dak van een prachtig hotel in Mexico. Vanuit het zwembad bestel je zo een drankje aan de bar, want deze zit gelijk achter het zwembad. Een prima stekje om even helemaal tot rust te komen toch?

Credits foto

7. Marina Bay Sands, Singapore

Hier nog zo’n te gek zwembad in Singapore. Dit zwembadje bevindt zich op de 57e verdieping van het hotel. Als dat nog niet hoog genoeg is en zorgt voor een super uitzicht over de stand dan weten wij het ook niet meer. Dit pooltje is zo’n 150 meter lang, dat worden lange baantjes zwemmen!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS