Is Lucia Villalon de nieuwe vriendin van Ronaldo?

Ok, laten we dan voor één keer de rol van ‘roddelmagazine’ aannemen. We doen het niet graag, maar voor deze chick maken we een uitzondering. Ronaldo loopt vaak rond met de mooiste dames. Van modelletjes naar uhh andere modelletjes. Stuk voor stuk prachtmeiden. Het is nog maar net uit met Irina Shayk, die ook niet mis is, maar toch heeft de nummer 7 van Real Madrid geen liefdesverdriet. Volgens vast heel onbetrouwbare bronnen ligt Christiano al weer boven op een nieuwe chick, namelijk: Lucia Villalon!

Lucia Villalon

Met zo’n achternaam moet je wel lekker zijn toch? Lucia is een 26 jarig dametje uit Madrid en presenteert ook op Real Madrid TV. Nou! Waar zouden ze elkaar van kennen? Achja, weer een knap meisje minder in ‘de markt’. Gelukkig zijn er nog genoeg andere, zoals deze.. of deze… of wat denk je van deze!?

Christiano Ronaldo vriendin

Zijn vorige liefje Irina mag er ook wel wezen. Ze is een 29-jarig Sports Illustrated Swimsuit model, maar schijnt nogal een bitch te zijn. Als we Ronaldo mogen geloven dan. Niet dat we ‘m gesproken hebben of zo, maar volgens ‘de geruchten’ konden zijn ex en zijn moeder het niet zo goed met elkaar vinden. Toch hebben ze het 5 jaar vol gehouden. Maar in deze moeten we CR7 gelijk geven: Als je meissie je moeder niet mag, kan ze oprotten.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS