Brand new brand: Rockerbox – WIN

The Sting komt met een nieuw merk: Rockerbox, met de slogan: If it burns fuel, we ride it! Het nieuwe merk heeft een ruige uitstraling en bestaat vooral uit leren jassen, T-shirts, demin shirts en sweats met all-over prints. Old-school staal en de custom motor cultuur zijn inspiratiebronnen geweest bij het ontwerpen van Rockerbox.

De collectie van dit nieuwe merk staat voor creativiteit en onafhankelijkheid en daarom is het een tof merk. Kleding van Rockerbox draag je gewoon als je het mooi vindt. Je gaat niet met de meute mee, fuck them!

The Sting Rockerbox2Win een Rockerbox Sweater

Rockerbox’ onderwerpen zijn avontuurlijk en uniek, daarom ook aandacht voor dit merk op Manify. We gaan ook een sweater van Rockerbox weggeven, namelijk DEZE. Wil hier kans op maken? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief, want de sweater wordt verloot onder alle inschrijvingen. Ben je al ingeschreven? Dan doe je automatisch mee! De actie loopt twee weken.

The Sting, network of brands

Rockerbox is, zoals de meeste wel weten, niet het enige merk van The Sting. Stangata, Mills Brothers en Revelation  zijn al bekende merken van de winkel, met ieder een andere look en feel. Ook is The Sting, ongeveer een jaar geleden, begonnen met het verkopen van een collectie van Lola Brood (dochter van Herman). De kleding was razend populair en heeft zo z’n vergelijkingen met Rockerbox.

NEW-BRAND-ROCKERBOX-1-e1389709061650-800x629ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

3 comments

  1. Met een rockerbox sweater is de eerste stap al gezet! Supervette sweater!!!!! Als ik ‘m niet win koop ik ‘m ;-). Bedankt voor de traktatie Manify………

Comments are closed.