Robin Bottemanne is H-O-T!

Robin Bottemanne kreeg al veel stemmen om mooiste vrouw van 2013 te worden. Maar inmiddels zijn we al op de helft van 2014 en moeten we verder kijken. En we kijken graag naar Robin. Ze heeft een super mooi koppie en haar lichaam mag er ook zeker wezen! Robin Bottemanne is model uit Den Haag en is 27 jaar oud en was dit jaar te zien in het reality programma Utopia. Direct daarna heeft ze een dealtje gesloten met playboy en vandaag is de uitgave met Robin er in beschikbaar

Robin Bottemanne playboy - playboy.nl
Bron: Playboy

Robin Bottemanne in de Playboy

Rennen naar de winkel jongens, Robin staat in de Playboy! Ze gaat uit de kleren voor een Wet Issue van het mannenblad. Dit wil zeggen dat ze op de meeste foto’s kleddernat is. Onder de douche, in de branding, natte haren en natte kleren. Dat is wat we graag willen zien van de sexy Utopia-babe. Al eerder stond Robin in de Playboy gestaan, maar daar had ze droog haar, dus toch net iets minder interessant ;).

Robin in Utopia

In Utopia zorgde Robin voor opschudding doordat ze natuurlijk een babe is, omdat ze een flikflooide met Giorgio (wie, ja Geiorgio), een medebewoner. En ze liet de hoofdredacteur van Playboy even langskomen in het Utopia-oord. Na twee maanden is Robin weggestemd uit Utopia, dus kon ze weer terug naar d’r kindje.

Foto’s van Robin Bottemanne

Ze heeft eerder geposeerd voor playboy, maar ook op d’r website staan wat leuke kiekjes. Wij hebben die even voor gebundeld om je een goed beeld te geven van deze leuke chick!

Wij beschikken niet over de rechten van deze foto’s.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS