De rijke tatta uithangen met dit luxe jacht

Stel je voor. Het is een heerlijke, zomerse dag. Je hebt geen vervelende werk telefoontjes aan je hoofd hangen vandaag, want je hebt lekker een dagje vrij genomen. Je ligt wat te dobberen in het zwembad  van je dikke jacht met een verfrissende cocktail in je handen en een heerlijk uitzicht over de heldere, blauwe zee. Je vrienden chillen ‘m in je comfortabele loungeset op het dek en er komt een overheerlijke geur uit de keuken waar je vrouw druk bezig is met verschillende hapjes.

BLADE

Klinkt dit niet onwijs goed?! Deze dagdroom kan werkelijkheid worden met het nieuwe concept van London’s H2 Yacht Designs. Jonny Horsfield, een ontwerper van het bedrijf, creëerde het ontwerp genaamd BLADE. Het ontwerp is een luxe jacht met zwembad, een enorm dek, verfrissend en comfortabel interieur en grote ruimtes. Het verhoogde dek geeft je de indruk alsof je op een veel grotere jacht zit en de grote, hoge ramen geven je een enorm breed uitzicht. Door de glazen deuren rondom de cirkelvormige eetruimte lijkt het net alsof je buiten aan het dineren bent. En  de grote lounge op het dek geeft je de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

Het jacht is helaas nog niet te koop, maar zal binnenkort op de markt verschijnen. Maar het is het wachten waard, want zeg nou zelf, wat moet je met een enorme villa of de allernieuwste Lamborghini als je deze jacht straks in je bezit hebt?!