We worden hebberig van de Aston Martin DB11 Volante

Er zijn veel auto’s die onze harten sneller doen kloppen, maar het zien van deze Aston Martin DB11 Volante zorgt voor serieuze hartproblemen. Hierbij willen we gelijk even vragen of je rustig wilt gaan zitten. Mentale voorbereiding is erg belangrijk, want zo voorkomen we de nodige problemen. Goed? Goed, dan kunnen we weer door.

De nieuwe Aston Martin DB11 Volante werd pasgeleden voor het eerst gedebuteerd aan de buitenwereld. Niet elk autobedrijf komt ermee weg om één van hun pareltjes om te zetten tot een cabriolet. Aston Martin heeft toch een leap of faith genomen en de DB11 een behoorlijke make over gegeven. Om er vervolgens zeker mee weg te komen en zelfs een flinke buiging is volledig op zijn plek. Bedankt Aston, voor deze fantastische move.

aston-martin-volante-1

Aston Martin DB11 Volante

Met de handjes door de haren hebben wij hier op de redactie naar de beelden zitten kijken. Dit prachtige stuk staal is gemaakt om langs bijzondere landschappen te cruisen. Verlaten wegen, uitzichten waar je u tegen zegt en een briesje door het haar. Of ja, briesje kunnen we het eigenlijk niet noemen. We mogen niet vergeten waar Volante daadwerkelijk voor staat: moving lightly and quickly. En quickly is hij zeker. Aangedreven met een 4L twin-turbo V8 van AMG, goed voor zo’n 503pk, kan dit speeltje 100 km/h aantikken in 4,1 seconde. Dat is potverdorie snel, jongens.

Er is helaas geen V12 optie vanwege het gewicht, maar als dat het enige is, hoor je ons niet klagen. De eerste pareltjes zullen in 2018 verschijnen. Hier zit wel een stevig prijskaartje aan, maar bij het zien van deze wagen wil je er zelfs het dubbele voor uitgeven. Voor een bedrag van $216,495 dollar, mag jij ‘m voortaan op de oprit parkeren. Ik zou zeggen hou hem in de gaten, want deze wil je zeker niet missen in je collectie.

aston-martin-volante-2 aston-martin-volante-3 aston-martin-volante-4 aston-martin-volante-5 aston-martin-volante-8 aston-martin-volante-7 aston-martin-volante-6

aston-martin-volante-9

 

Total
0
Share