Nerdy en toch stijlvol: Rekonect Notebook

Tegenwoordig zetten we de notities die we maken meestal in onze smartphone of laptop. Want een notitieboekje is misschien stijlvol, maar het blijft onhandig. Wanneer je iets opschrijft op een van de bladzijdes, staat dit vast en kun je het niet meer veranderen.

Maar na het zien van de Rekonect Notebook zal je mening over notitieboekjes waarschijnlijk veranderen. Want deze variant is voorzien van hele fijne, nieuwe functies waardoor je toch gaat overwegen om weer een notitieboekje aan te schaffen.

Rekonect Notebook

De Rekonect Notebook is de eerste en enige in zijn soort. Het heeft geen traditioneel bindmiddel, maar een magnetische ruggengraat. Hierdoor kun je heel gemakkelijk je een bladzijde verwijderen of ergens anders plaatsen, zonder dat je je notitieboekje kapot maakt.

De Rekonect heeft een harde kaft die gemaakt is uit hoogwaardig, zwart kunstleer en een elastische band om het boekje te sluiten wanneer je hem niet gebruikt. Elke notebook wordt geleverd met een hoge kwaliteit papier van 120 pagina’s of 60 pagina’s. Je kunt hierbij ook nog kiezen uit papier met lijnen, hokjes, stippels of gewoon blanco papier. Heb je al je vellen vol geschreven? Geen probleem! Er is namelijk een pakket te verkrijgen met aanvullende papieren van 120 of 240 vellen.

Handige functies

De meest kenmerkende functie van dit notitieboekje is de magnetische wervelkolom. Hiermee staan de pagina’s in verbinding en zijn ze heel gemakkelijk eruit te halen en opnieuw erin te stoppen. Daarnaast is het automatisch ook een pennenhouder, mits je pennen een metalen clip hebben.
Een ander voordeel van deze magnetische band is dat je de pagina’s heel gemakkelijk kunt organiseren zoals jij dat wilt. Ook zou je de pagina eruit kunnen halen, zodat je op een fijne ondergrond je tekening kunt maken of verhaal kunt schrijven. Of natuurlijk heel handig één pagina kunt inscannen en uitprinten.

De Notebook is nu nog een Kickstarter project maar zal waarschijnlijk rond april 2016 op de markt verschijnen!

Source :

kickstarter.comESSENTIALSMEER ESSENTIALS