Gozer verdient $1000,- per dag door elk land ter wereld te bezoeken

Het lijkt onmogelijk, maar het is echt waar. Deze man heeft een ‘wanderlust’ waar je U tegen zegt en heeft besloten er zijn brood mee te gaan verdienen. Zijn naam: Johnny Ward. Zijn beroep: blogger!

Johnny Ward

Hij groeide op in een arm gezin in Ierland, maar zijn reislust zat er al vroeg in. In de vakantie, tijdens zijn studie, werkte hij op zomerkampen in de VS. Na zijn afstuderen is hij Engelse les gaan geven in Thailand en daarna is hij in Australië gaan wonen. Hoe bekostigde hij deze reis? Door zichzelf beschikbaar te stellen voor medische onderzoeken in Ierse ziekenhuizen!

Eenmaal gesetteld in Australië verdiende hij $20.000,- met een salesbaan, exclusief bonussen! Dit was in 2009. Hij had een verschrikkelijke hekel aan die baan en besloot al vrij snel ontslag te nemen. Natuurlijk had hij ondertussen flink kunnen sparen. In 2010 pakte hij zijn spullen en besloot hij naar het WK in Afrika te gaan! Daar zette hij een reisblog op en deelde zijn verhalen met de buitenwereld. Toen begon het interessant te worden…

De meest ideale baan. Ooit.

Toen hij benaderd werd om voor $80,- een advertentie te plaatsen op zijn blog, begonnen zijn hersenen te kraken. Dit is geniaal! Hij zette een bedrijf op, genaamd Step4Ward Media, waarmee hij content en SEO zaken regelt voor externe partijen. Plus dat hij natuurlijk veel advertenties regelt voor zijn eigen blog.

Inmiddels is het bedrijf meer dan een miljoen dollar waard en verdient hij dus meer dan $1000,- per dag! Aangezien hij alles via zijn laptop kan doen en kan gaan en staan waar hij wilt, reist hij heel de wereld rond en houdt hij ons op de hoogte via, onder andere, zijn Instagramaccount!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS