Het nieuwe model van Ray-Ban: Clubround

De ‘Clubmaster‘ zie je overal tevoorschijn komen wanneer onze geliefde zon weer eens wat van zich laat zien. Het is een authentiek model dat al een aantal jaren bestaat. Maar de tijd tikt door en de mode-industrie veranderd, dus tijd voor Ray-Ban om te vernieuwen. Afgelopen zomer introduceerde ze ‘Ray-Ban Round’ en de Tech Lighray modellen. Nu komen ze met een ronde versie van de Clubmaster, de ‘Clubround’. Een zonnebril die beloofd om een ware trend te worden komende zomer.

Ray-Ban Clubround

De Ray-Ban Clubround is geïnspireerd op het silhouet van het iconische model Clubmaster. De details van dit silhouet zijn vrijwel allemaal behouden, maar hier en daar wel wat aangepast. Het meest opvallende is het verschil in vorm van de brilglazen. Ray-Ban wilde namelijk meer inspelen op de trend en heeft er daarom voor gekozen om de nieuwe zonnebril ronde glazen te geven.

De bril is op dit moment verkrijgbaar in een zwart frame of een bruin frame met een schildpad patroon. Daarnaast is de bril voorzien van kwalitatieve Green Classic G-15 lenzen. Deze glazen hebben een hoge helderheid en natuurlijk een goede bescherming tegen de UV-stralen.

Het nieuwe model Ray-Ban Clubround is verkrijgbaar in de Amerikaanse online shop van Ray-Ban voor een bedrag van 150 euro.ESSENTIALS