Fitgirl Friday: Raounak

Ladies

Heuyyhhhhhhhhhh, bijna weekend! En voor de helft van Nederland: bijna vakantie! Maar voor iedereen: Fitgirl Friday!! En dat betekent een nieuwe chick! Vandaag: Raounak (lees: Rauw + nak). Dat belooft veel goeds ;-).

Interview met Raounak

Allright, here we go:

Who the fuck is Raounak?
“Raounak is belachelijk optimistisch, een tikkeltje naïef en kan opgeven niet praktiseren. Yes, that’s me!  Ik woon in Amsterdam, ben hartstikke manloos, loop stage bij dat veel te toffe bedrijf dat Blendle heet en schrijf stukken die inmiddels steeds vaker het licht zien. Wat voor ‘soort’ meisje ik ben? Het ‘soort’ meisje dat in het real life zo min mogelijk over zichzelf praat en online losgaat en het ‘soort’ meisje dat gelukkiger wordt van de meest kleine dingen (ik kreeg laatst voorrang van een tram, yay!).”

Raounak Fitgirl4Je zegt ‘doet Nederlands’ in je bio, maar aan je naam te zien ben je dat misschien niet? 
“Yes, ik doe Nederlands aan de UvA ;-).  Mijn naam is inderdaad alles behalve Nederlands. Het is Semitisch en het betekent ‘iets moois’.”

Hoe is de liefde voor een sportieve en gezonde levensstijl ontstaan?
“Vorig jaar besloot ik een marathon te lopen voor het goede doel.  Ineens was ik vijf keer in de week aan het sporten en werd er gelet op voeding. Dat beviel me wel. Ik voelde me al goed, maar toen nog beter. Dat gevoel houd ik het liefst voor altijd vast. Het trainen gaat nog weleens met ups and downs, maar dat is oké. Soms zijn er gewoon andere prioriteiten. Nu zit ik in een belachelijke up, heerlijk!”

Waar komt de motivatie vandaan om alles te delen op Instagram en je blog?
“Mijn blog draait volledig op mijn liefde voor schrijven. Zo fijn! Ik schrijf de hele dag door situaties of zinnen op die ik elke avond uitwerk. Soms vind ik ze goed genoeg voor op mijn blog, meestal niet. Ik kick overigens niet op bezoekersaantallen, wel op toffe mailtjes met opbouwende kritiek. Daar kan ik wat mee.

Op Instagram vind ik het vooral leuk om mijn optimisme/positiviteit te delen. Het leven is super leuk, de ochtenden ook! Ik probeer wel zoveel mogelijk een volledig beeld te geven.  Je kan niet elke avond met wijn in je handen staan (en het opdrinken) én een studie doen én werken én sporten én slapen én er goed uitzien én mens zijn. Deze sterveling in ieder geval niet en dat mag je best zien.”

Welke appels hebben de lekkerste stikkers?
“Fuji appels natuurlijk!”

Waarom vindt (oud fitgirl) Jelmer de Boer jou de tofste fitgirl van Nederland?
“Thanks Jel!  Omdat ik geen havermouttutje ben. For sure!”

Waarom zijn er (bijna) geen belfie’s te vinden op jouw Instagram?
“Wat je niet hebt, kun je niet delen.”

Wat staat er op je bucket list dat je dit jaar gaat afstrepen?
“‘Nooit aan een bucket list beginnen’ zou het enige zijn wat op mijn bucket list (die er nooit gaat komen) zou pronken.”

Haha ok ok. Wat is favoriete reisbestemming?
“New York en Marrakesh. Mag Venetië er ook bij? En het liefst hostels of hotels, zonder opgepoetste appels.”

Als we ooit een webshop hebben, mogen we die dan promoten op jouw blog voor een cadeaubon van 20 euro?
“Haha, jullie wel ;-).”

Top, geniet van 2016!

tags: ,
Total
0
Share