PUMA viert 5th Year Anniversary World BBoy Classic

Eindhoven, 5 juni 2013 – Voor het vijfde jaar op rij gaat PUMA een samenwerking aan met World BBoy Classic (WBC), het internationale breakdancekampioenschap, dat op zaterdag 15 juni in Eindhoven plaatsvindt. Ter ere van dit 5-jarig jubileum, wordt er een speciale preparty gehouden in sneakerstore Royal in Eindhoven op vrijdagavond 14 juni. Hier wordt de exclusieve 5th Year Anniversary merchandiselijn van PUMA X WBC gepresenteerd en een sneak preview gegeven van de najaarscollectie van PUMA, met de langverwachte ANML Pack.

PUMA omarmt al sinds jaar en dag de hiphopcultuur. World BBoy Classic laat het publiek kennismaken met hiphop in zijn puurste vorm: Peace, Unity, Love and Having Fun. Kernwaarden die perfect aansluiten bij het DNA van PUMA.

Early intro PUMA ANML Pack

De ANML Pack is vanaf 12 juni als early intro verkrijgbaar bij Royal in Eindhoven, waarna in augustus de rest van Nederland volgt. De pack bestaat uit een T-shirt met panterprint en een bijbehorende Stepper, in de kleuren Peacock Green, Medium Gray Heather of Ribbon Red. Op het WBC event zijn de items ook al te checken: alle artists (waaronder crew, dansers en jury) dragen de ANML pack.

Over World BBoy Classic
Tijdens het jaarlijkse World BBoy Classic (WBC) nemen challengers het op tegen de absolute wereldtop aan BBoys. In een energieke en bloedstollende 2-tegen-2-finale wordt gestreden voor een eerste plaats en € 3000,-. Dit jaar wordt WBC gehouden op zaterdag 15 juni in het industriële Strijp-S gebouw in Eindhoven. Tickets voor de finale kosten € 15,- en zijn te bestellen via www.worldbboyclassic.com/tickets

 

ANML_pack