Puma Slipstream ( en Launchparty!)

Vrijdagavond 30 augustus was er het launchevent van de nieuwe basketballschoen van Puma: de Puma Slipstream. Wat hoort er bij een launchparty van een Basketballsneaker? Juist. Basketball. En natuurlijk mooie mensen, een goede borrel en knabbel. Al deze ingrediënten waren aanwezig en zorgde voor een geslaagde avond. Manify was er bij.

Puma Slipstream

Het originele slipstream model is er al een tijdje. Echter de 2013 herfst en winter collectie van de Puma Slipstream is in een nieuw jasje gestoken. Het model uit 1988 is gepimpt met veelal dierlijke prints in kleurijke combinaties. Al met al een moderne sneaker die ligt of niet. Wie de schoen past trekt hem aan, zullen we maar zeggen.

Puma Slipstream Launchparty

Ook het launch event was prima in orde. In van de winkel Acht Amsterdam is het lekker druk, en voor de winkel nog eens een stukje drukker. Lekkere cocktails van Bacardi, geïnteresseerde en gezellige mensen en natuurlijk de mogelijkheid om een paar Slipstreams mee naar huis te nemen. Hoe kan dat ook anders dan met een basketballgame. “Gooi 5x vanaf verschillende plaatsen de bal in het netje  en u mag uit zoekennnnn….” Hieronder een impressie van de avond:

Puma-Slipstream-Launch-11 Puma-Slipstream-Launch-12 Puma-Slipstream-Launch-10 Puma-Slipstream-Launch-9 Puma-Slipstream-Launch-8 Puma-Slipstream-Launch-7

 

 

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS