PUGZ maken je leven een tikkie makkelijker

Je zit in de trein rustig te luisteren naar je kersverse afspeellijst en kijkt naast je. Daar zit een gast intens hard te genieten van zijn muziek. Hij maakt gebruik van draadloze oortjes, zo geniaal handig die dingen. Maar hij zit zo hard mee te jammen op de bass dat heel je treinstoel op en neer dendert en jij er spontaan van gaat headbangen. Je kijkt wat geïrriteerd zijn richting op. Maar dan ineens houd het gewiebel op en hoor je hem wat vloekende woorden mompelen. De batterij van zijn oortjes zijn leeg. ‘HA, net goed!’ denk je, nu kan je tenminste je treinreis weer rustig ontspannen voortzetten. Te vroeg gejuicht… hij tovert namelijk een kabeltje uit zijn broekzak waarmee hij zijn oortjes zorgvuldig verbindt met zijn telefoon waardoor ze weer worden opgeladen. Je kijkt hem wat verbaasd aan, dat is handig!

PUGZ

Ja ja, die irritante gast naast was in het bezit van de enige echte PUGZ. Niet die schattige hondjes, maar een handige draadloze hofodtelefoon. PUGZ zijn werelds eerste draadloze oortjes die je kunt opladen met je telefoon. Zo kun je blijven luisteren naar je muziek terwijl je hem oplaadt. Geniaal, want je wil natuurlijk geen draadloze oortjes waar je niks meer aan hebt wanneer de batterij leeg is. Maar niet alleen met je telefoon, ook met je computer of adapter kan jij je oortjes opladen door middel van de Squircle, de oplaadkabel.

The Sound

Het geluid is ook niet geheel onbelangrijk. Maar dat zit ook wel pluis bij deze dingetjes. De oortjes hebben namelijk het juiste formaat dat ze fijn (blijven) zitten in je oren. Daarnaast beschikken ze over krachtige speakers die een goede, harde bas en heldere tonen geven. En om het allemaal nog mooier te maken, hebben ze aptX® er aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de audiobestanden hun goede geluidskwaliteit behouden wanneer ze verzonden worden over Bluetooth. Want meestal is dit een probleem wanneer er gebruik gemaakt word van Bluetooth.

The look

Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren; wit, rood, roze en zwart. Ze zien er modern en stijlvol uit, waardoor ze best gezien mogen worden! En wanneer je ze even niet gebruikt, zijn ze makkelijk om je hals te hangen als een soort ketting door de handige magneet die er aan bevestigd is.

Source :

kickstarterESSENTIALSMEER ESSENTIALS