Preview: De eerste stenen zonnebril in Nederland!

Houten brillen, leuk, maar niet heel spannend meer. Als je een beetje wil shinen komende zomer, zet je een bril van steen op je neus. Als je niet voor een klassiek model gaat, ten minste. Beaver Bril heeft de primeur in Nederland en komt met een stenen Wayfarer model: (heel toevallig) de Stone! En nog toevalliger wordt deze morgen gelanceerd! Wij hebben er al eentje weten te bemachtigen..

Beaver Bril

Bever Bril - Stone

Het Amsterdamse merk kwam in 2013 met de eerste zonnebril gemaakt van bamboe. Het jaar daarop kwamen ze met een reeks houten zonnebrillen in zowel klassieke als moderne modellen. “We experimenteren graag met het gebruik van natuurlijke materialen. Het gaat daarbij om de verrassing die we zelf ervaren hebben toen we voor het eerst een bamboe- en houten zonnebril vast hadden.”

Stenen zonnebril

3sEen nieuw jaar, een nieuw materiaal. 2015: Steen! Stone is een innovatief product warbij een perfecte balans is gevonden tussen het ruwe karakter van steen en de verfijnde structuur van hout. De buitenkant is dan ook van steen en de binnenzijde van Gingko (dat is hout).

Je zou verwachten dat de stenen zonnebril wel wat weegt, maar niets is minder waar. Hij heeft hetzelfde gewicht als elke andere zonnebril die je gewend bent en hij ziet er echt fantastisch uit! Hij zit lekker, door de houten afwerking, en heeft toch dat ruwe karakter. Echt tof! Ook de glazen werken goed tegen de zon, handig, aangezien het een zonnebril is… Uniek, mooi en functioneel dus!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS