Dit wordt het duurste penthouse van Amsterdam!

Na verwachting zal eind 2017 het gebouw Pontsteiger in de Amsterdamse Houtenhavens opgeleverd worden. Het gebouw zal de nieuwe Amsterdamse ‘stadspoort’ worden. In totaal worden er ongeveer 450 huur- en koopwoningen gerealiseerd, waaronder een waanzinnige loft.

De locatie voor de Pontsteiger is bewust gekozen. Je zou namelijk zeggen dat zo’n ontwerp perfect zou liggen aan de Zuidas van Amsterdam, maar voor dit gebouw is toch gekozen voor een locatie met meer historie. Hier zal een fascinerend nieuw woongebied ontstaan met meerdere nieuwe woonprojecten.
Het spectaculaire gebouw zal verder voorzien worden van horeca voorzieningen op de begane grond, heerlijke terrassen aan het water en een eigen jachthaven.

Verdieping 25

Deze waanzinnige loft zal op de 25ste verdieping komen. Het appartement heeft een oppervlakte van 1440 vierkante meter en zal zo’n 12 tot 15 miljoen euro gaan kosten. Daarmee is dit verre van het duurste Amsterdamse appartement dat ooit op de Nederlandse markt is gekomen. Het penthouse bestaat eigenlijk uit vier verschillende lofts, maar voor de liefhebber is het mogelijk om deze samen te voegen tot één woning.

Volgens de verkoopmakelaar Leslie de Ruiter zijn het vooral mensen uit het buitenland die geïnteresseerd zijn. De vraag komt voornamelijk uit Azië, de VS en Londen, zij zijn dergelijke prijzen namelijk wel gewend. In Londen en New York zou zo’n zelfde appartement namelijk makkelijk 100 miljoen euro kunnen kosten. Maar mocht jij als kaasechte Nederlander ook geïnteresseerd zijn, neem dan snel contact op met de verkoopmakelaar. Want het penthouse staat nog te koop!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS