Pitstop: soms moet het gewoon even snel gaan

Wat een BAAS is die Max Verstappen toch ook hé. Sinds de, nog slechts 17-jarige (rijbewijsloze), Nederlandse jongen mee doet in de Formule 1 (team Renault) zijn we weer fan van de koningsklasse hoor. Overigens doet hij prima zaken; tijdens de Grand Prix van Hongarije is ie 4de geworden. Maar dat had je waarschijnlijk al gehoord!

Ga nooit achter mij staan bij het tankstation

Soms moet het gewoon even snel gaan. Echter, als ik zelf ga tanken is het een ander verhaal. Waar ik zelf altijd tranquilo naar het tankstation rijd, nog even bepaal of mijn tankdop links of rechts zit, daarna mijn auto vol met peut gooi, om vervolgens snoeihard met de kassamedewerker te discussiëren waarom ze geen verschillende soorten Tic-Tacs hebben bij de 2-voor-1-euro aanbieding. Als ik vroeg ben vraag ik om vroege-vogel-korting en als ik met meerdere mensen in de auto zit om giga-groepsvoordeel. Dan nog even gebruik maken van het sanitair en oh ja, de koffie is ook best lekker hier. Nog even alle raampjes zemen en huh? Zit er nou een steentje in het profiel van mijn achterband?

Gas, gas, gaaaassss

Onderstaand een heel ander verhaal. Te zien is hoe in verschillende race disciplines een pitstop op een zeer, zeeer snelle & vakkundige manier uitgeoefend wordt. Kijk en geniet, en zet je boxen lekker hard!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS