Pioneer CDJ-2000 Nexus

Er is weinig dat even- of meer sexy is dan de Pioneer CDJ-2000 Nexus. Als je van muziek houdt dan is dit toch wel de ultieme gadget. Je betaald voor een goede set, zo’n beetje hetzelfde als een tweedehands auto uit 2008, maar dan heb je ook wel wat. Als je ook nog eens een mooie locatie hebt en/of een dove buurvrouw, dan kun je de dikste feesten geven met deze apparatuur!

pioneer cdj-2000 nexus - pioneerdj.com

Pioneer USB en CD-spelers

CD’s, wie gebruikt ze nou nog echt? Misschien Matsoe Matsoe, maar over het algemeen nemen de meeste DJ’s gewoon een USB-stick mee met wat muziek er op, tenzij ze op vinyl draaien. Maar de CDJ-2000 van Pioneer, maakt de basis van draaien wat simpeler, maar je kan er wel veel en veel meer mee. Ik zou je willen vermoeien met alle features van de Pioneer CDJ-2000 Nexus, maar dan zal ik je toch even doorverwijzen naar Studionieuws.

De CD-spelers beschikken over Pro-Link. Dit wil zeggen dat ze via een draadloos netwerk in contact met elkaar staan, zodat je ook de muziek van de andere speler kunt gebruiken en dat ze onthouden welke instellingen je per track hebt vastgesteld.

Het komt er op neer dat je met twee CDJ-2000 Nexus’ en een DJM-2000 mixer, je de baas van de club bent én 5000 euro lichter. En dan heb je nog niet eens geluid!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS