Scheveningse Pier Suites openen deuren | Win een overnachting!

Ons kleine landje heeft veel te bieden. Zo hebben wij ons eigen Venetië, maar ook vele andere prachtige steden en dorpen. Scheveningen mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Dit stadsdeel van Den Haag staat bekend om de stranden, de musicals en natuurlijk De Pier. Dit laatste heeft een prachtige primeur te pakken. Vanaf november kun je hier namelijk pal boven de zee slapen in geweldige nieuwe ‘Pier Suites’!

Pier Suites

Pier Suites 1

Herbouwd

Nadat een vastgoedonderneming De Pier kocht, werd het in oktober 2014 verbouwd tot een ware trekpleister. Sinds juli 2015 is het bouwwerk weer open voor publiek. Heel lang hoefden we dus niet te wachten. De Pier is inmiddels trotse eigenaar van het grootste terras van Nederland en Reuzenrad boven zee. Ook in de winter is de plek net zo leuk als in de zomer. Tijdens dit seizoen wordt De Pier namelijk bevolkt met foodtrucks, events, winkels en blijft het reuzenrad gewoon lekker draaien. Wie wil kan natuurlijk ook nog steeds in de koude lucht bungelen met Bungyjump Holland. Maar sinds november 2016 kun je hier dus ook overnachten. Dat doe je in de luxe Pier Suites recht boven de Noordzee!

Pier Suites 2

Pier Suites

De Pier Suites zijn de enige kamers in Nederland waarbij je pal boven de zee slaapt. De vijf exclusieve suites bevinden zich op het Toreneiland en zijn ingericht in boutique-stijl, natuurlijk met jacuzzi en terras. Daarnaast krijg je een panoramisch uitzicht over de Noordzee. Het is de perfecte gelegenheid om eens lekker uit te waaien op het strand. Een lekkere frisse neus halen, waarna je kunt opwarmen in je eigen jacuzzi. En nu komt het leuke aan het verhaal: wij gaan twee lezers verblijden met een overnachting in dit gloednieuwe hotel!

Winactie – Overnachting voor 2 personen.

Wij mogen een arrangement weggeven! Dit is een overnachting voor twee personen én twee kaartjes voor het reuzenrad + parkeertickets. Kans maken? LIKE dit bericht dan op Facebook en TAG de wie er naast je mag komen liggen. Wie weet liggen jullie binnenkort te chillen boven de Noordzee in een jacuzzi!

*winactie loopt van dinsdag 6 december 2016 tot vrijdag 9 december 12u.

Pier Suites 5

Pier Suites 4

 Foto’s: Pier Suites

Source :

Pier SuitesESSENTIALS