Manify Showreel 2017

Wij verkondigen de lifestyle van de Manifiër, de moderne man met een optimistische stijlvolle levensstijl. 

Manify is een ‘online lifestyle magazine’ en een gevestigde naam die er al bij was toen deze termen nog écht wat betekenden. We zijn een merk dat jou wil inspireren, maar ook geïnspireerd is op jou. Lifestyle met in de basis travel en flinke scheut fashion. Dit gemixt met een events, rides, gear en natuurlijk een bescheiden vleugje ladies, maakt de ideale blend voor de moderne Nederlandse man met stijl. Als je het aan ons vraagt!

We proberen niet goedkoop te scoren met oppervlakkige artikelen en content die je overal al tegen komt. We maken graag zo veel mogelijk unieke content en hanteren hoge standaarden. Op Manify daarom ook geen clickbaits. We zijn een classy platform, maar we blijven graag toegankelijk. We doen ons niet beter voor dan dat we zijn, misschien ook wel omdat we de beste zijn. En die bescheidenheid siert ons. Punt-komma, haakje sluiten.

We zijn erg betrokken bij onze volgers en hebben daarom ook een zeer waardevolle achterban. Zowel op onze website als via onze socials.

‘Goed werk heeft tijd nodig’, is eigenlijk ook maar een verkapte versie van ‘Alles op z’n tijd’, maar dat ter zijde.

Manify geeft richting, zonder je te sturen. We zijn stijlvol, maar nooit vol van stijl. Een man mag weer gezien worden met een magazine in zijn hand. Alleen dit keer op een schermpje, want van papier is alleen de krant.

Socials

Je kan veel over ons zeggen, maar dat we sociaal zijn is echt een feit. We zijn het liefst in constant dialoog met onze lezers (de Manifiërs) en dat doen we via verschillende platformen:

Op Facebook delen we ál onze artikelen. Onze volgers worden uitgenodigd om te reageren en te delen. Like én volg onze Facebookpagina en blijf op te hoogte van al onze updates!

Op Instagram raak je geïnspireerd. We delen onze tofste artikelen, maar nog veel meer. Volg ons en je weet wat we bedoelen. Via Instagram Stories nemen we je mee op reis, naar toffe events en mee de weg op met de tofste auto’s en motoren. Verder hou je ons hier nauw in de gaten. Hoe ziet het leven er uit van de mannen achter Manify? Volg ons op Stories.

Ga je liever oldschool? Dat kan! Als een van de weinigen zijn we op de hoogte van het belang van een goede nieuwsbrief. Hoe suf en saai het ook mag klinken, een wekelijks mailtje met de laatste updates hartstikke handig. Interesse? Schrijf je hier in voor het Manify Magazine.

Ps. Adverteren? Doen! Neem contact met ons op!