MANIFY: Out of office, Café Herman [28-07-2017]

MANIFY: Out of office, Episode 2

Op vrijdag 28 juli 2017 bracht de MANIFY MONKEY SHOULDER SLOEP een fijne groep mensen van de binnenstad van Den Bosch richting de 132 jaar oude Watertoren, waar Café Herman gevestigd zit. Na voorzien te zijn van heerlijke whiskey cocktails van Monkey Shoulder en ontiegelijk lekkere vleesspiesjes van BUURT voegde ze zich bij dé vrijmibo van Den Bosch. DJ Lin draaide fijne tunes, de tap stond vrijwel constant open, de BBQ’s maakte overuren, er was een zonnetje en ook wat regen, maar vooral heel veel mooie mensen.

Boek ook een sloepje via sloepjevooreengroepje.nl!

Vrijmibo

Deze vrijmibo is door ons in het leven geroepen om onze lezers directer kennis te laten maken met de Manify-lifestyle. Wat is er fijner het weekend in luiden, dan met lekkere cocktails, goed vlees en fijne muziek? Precies, dat wilde ik maar even zeggen..

Den Bosch

We beginnen natuurlijk in onze eigen hometown, maar MANIFY: Out of office komt natuurlijk ook naar een stad bij u in de buurt! Even geduld nog en anders kom je even langs Den Bosch.

Ook de tweede episode van MANIFY: Out of office was een groot succes, en nu zijn we hongerig voor meer! Een nieuwe datum wordt snel bekend gemaakt, dus hou Manify goed in de gaten. Maar dat deed je natuurlijk al 😉

MANIFY: Out of office wil graag de volgende players bedanken:

Café Herman
sloepjevooreengroepje.nl
Monkey Shoulder
BUURTESSENTIALS