MANIFY: Out of office, Cafe Herman [09-06-2017]

MANIFY: Out of office Episode 1

Op vrijdag 9 juni 2017 bracht de DRAMBUIE x MANIFY sloep een dertigtal fijne mensen van de binnenstad van Den Bosch richting de 132 jaar oude watertoren, waar Café Herman gevestigd zit. Na voorzien te zijn van heerlijke Drambuie Collins cocktails voegde ze zich bij dé vrijmibo van Den Bosch. DJ Sugarbelly draaide fijne tunes, de tap stond vrijwel constant open, er waren lekkere hapjes, een zonnetje, maar vooral veel mooie mensen.

Out of office

Deze vrijmibo is door ons in het leven geroepen om onze lezers directer kennis te laten maken met de Manify-lifestyle. Wat is er fijner het weekend in luiden, dan met lekkere cocktails, mooie motoren en fijne muziek? Precies, dat wilde ik maar even zeggen..

Den Bosch

We beginnen natuurlijk in onze eigen hometown, maar MANIFY: Out of office komt natuurlijk ook naar een stad bij u in de buurt! Even geduld nog en anders kom je even langs Den Bosch.

De eerste episode van MANIFY: Out of office was een groot succes, en nu zijn we hongerig voor meer! Een nieuwe datum wordt snel bekend gemaakt, dus hou Manify goed in de gaten. Maar dat deed je natuurlijk al 😉


MANIFY: Out of office E1

Total
0
Share