MANIFY: Out of office, Oude Rechtbank [23-11-2018]

Friday Afternoon Drinks.

Afgelopen vrijdag was het aan: MANIFY: Out of Office zette haar eerste voetstap buiten Den Bosch. 23 november maakten wij ons debuut in Eindhoven. Natuurlijk gebeurde dit niet op de allerminste locatie: De Oude Rechtbank was het podium van deze fijne winterse avond. En jongens, wat hebben wij genoten! Drankjes, dansjes, heerlijke plaatjes, mooie mensen en heerlijk eten: wij nemen jullie even mee terug naar toen het nog ‘eindelijk’ vorige week vrijdag was.

Drinks by Bacardi

Naast alle fijne drankjes die De Oude Rechtbank schonk, hadden we Bacardi uitgenodigd om daar een stapje bovenop te doen. En sjonge jonge, dat was weer een feestje. Ze kwamen met een flinke lading van hun gloednieuwe ‘Bacardi Añejo Cuarto’. Een prachtige bruine rum die vier jaar op houten vaten heeft liggen rijpen in de Caribische zon.

De topmannen van Bacardi schonken ons twee heerlijke cocktails, namelijk de Bacardi Anejo Cuatro & Ginger Ale gegarneerd met limoen en de St-Germain Spritz, prosecco en gegarneerd met citroen en munt. Deze vielen duidelijk in de smaak: de barmannen stonden geen moment stil.

Food by De Kiet

Quincy en Nassim van De Kiet uit Eindhoven zijn geen prutsers. Als ze iets doen, doen ze het goed. Dat hebben ze weer eens bewezen. Vanaf 17u stond hun BBQ te roken en stonden ze klaar om ons te helpen bij het leggen van een fenomenaal bodempje. En laten we vertellen: dat bodempje van Vieze Frietjes, BBQ Buns en/of Chicken Wings was geen overbodige luxe voor de avond die volgde.

DJ’s by Maestro’s Records & Bontgenoten Soundsystem

Brabantse krachten werden herenigd tijdens de eerste editie van MANIFY: Out of office in De Oude Rechtbank! Maestro’s, het mooiste record café van Brabant, hostte de middag en had daarvoor Poko Poko ingeschakeld. Maar dat was niet alles! Bontgenoten Soundsystem sloot de vrijmibeaux af, zoals alleen zij dat kan. Het resultaat was een sfeertje waar je U tegen zegt.

Meer info over deze editie of volgende events? Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven.

 

Total
0
Share