MANIFY: Out of office, Cafe Herman [29-09-2017]

MANIFY: Out of office

Op vrijdag 29 september 2017 ging om stipt 17u de out of office aan, want Den Bosch had een afspraak in de Watertoren. Hier vond de derde editie van MANIFY: Out of office plaats en goede grutjes wat was het mooi. Wat waren jullie mooi! Het is tof om te zien dat ook in het ‘zuiden des lands’ het belang in zien van een goede #vrijmibeaux! En het was goed. Met wijn overgoten sloepen brachten fijn volk naar binnen, precies tussen de regendruppels door. Er werd genoten van heerlijke verse taco’s en de muziek bracht heel wat heupjes los. Ondanks het later zeer slechte weer, was het een daverend succes!

Jullie kwamen zelfs in zulke getale dat we even zonder bier zaten en de wachttijd bij de bar langer was dan dat wij acceptabel vinden. Leuk natuurlijk en het ging gelukkig niet ten koste van de sfeer, maar we zullen er voor zorgen dat dit de volgende keer beter geregeld is!

DJ – DRINKS – FOOD – TERRACE

Win een Manify x Cortina Blau bike t.w.v. €968,-

Tijdens deze episode van Out of office gaven we een Manify x Cortina Blau bike incl. Beer Carier van Kazmok weg. De totale waarde van dit limited edition pakket is €968,-! De winnaar plaatste deze foto met #manify én Manify: Out of office als locatie en hoefde daardoor niet lopend naar huis. Nooit meer!

Food: taco’s van Fifty Fifty

Wie in Den Bosch woont kent de taco’s van Fifty Fifty; ze zijn legendary. Onmisbaar op een goede vrijdagmiddagborrel dus. Daarom verzorgden zij met hun ‘pop up Fifty Fifty’ de taco’s op Out of office op 29 september. Het water loopt ons weer in de mond bij de gedachte aan deze culinaire hoogstandjes.

Shuttle Service

Tweemaal ging er een free shuttle service vanuit de Smalle Haven te water richting de Watertoren, waar Café Herman zit. Om 17.15 en om 18.15u vertrok er een sloep gevuld met fijne mensen en de ‘mooiste’ wijntjes van The Dukes of WineDeze wijntjes waren natuurlijk geheel gratis en aangeboden door deze fijne boys.

Vond je de wijntjes nou ook zo ontzettend lekker. Het chille aan The Dukes of Wine is dat je ze pér fles zónder verzendkosten kan bestellen. En ze kletsen daar ook nog eens een kortingscode tegenaan, speciaal voor Manifiërs. Gebruik ‘manify17’ en je krijgt 10% korting [tot 25-10-2017] op je bestelling via de website! GOUD

Facebookevent

Foto’s

Wil je foto’s zonder watermerk? Vraag ze dan op via info@manify.nl en deel ze met #manify!

Total
0
Share