Manify: Out of office, Minderbroedersplein [02-11-2018]

Friday Afternoon Drinks.

Met vier graden Celsius op de teller besloten we MANIFY: Out of office eens even lekker in de buitenlucht te doen. Vuurkorven, heaters, fijne muziek, drank en een paar honderd andere prachtige mensen hielden je warm. Op 2 november vond dan ook de eerst winterborrel van het jaar plaats op het Minderbroedersplein in Den Bosch [voor Tappunt Zuid].

TAP TAKEOVER door Brouwerij ’t IJ

De avond werd afgetrapt in ‘t Tappunt waar Brouwerij ‘t IJ de taps voor een uur overnamen. Ze lieten hun lekkerste biertjes, waaronder de gleodnieuwe limited edition Session IPA, proeven en gaven uitleg. We hadden dan ook het allereerste vat van de ‘Mosaic’ Session IPA in heel Nederland!

Tappunt Zuid ging ondertussen rond met hun legendarische flammkuchen.

Food & Drinks

Het Minderbroedersplein huisvest Tappunt Zuid, maar ook M’EAT en vlak om de hoek zit Fifty-Fifty. Deze twee pure hotspots uit de stad straalden dan ook van aanwezigheid MANIFY: Out of office. De Big Green Eggs van M’EAT hebben de hele avond staan roken en bij Fifty-Fifty kon je de beste taco’s van het land bestellen.

‘t Tappunt staat daarnaast natuurlijk bekend om de heerlijke bieren. Ze hadden dan ook een perfecte selectie gemaakt voor deze vrijmibeaux.

Meer info over deze editie of volgende events? Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven.

Silent Disco

Tot een uur of negen speelde de band Sured de sterren van de hemel, maar daarna kleurde het publiek groen of rood. Iedereen kreeg een gratis koptelefoon met verschillende kanalen, zodat ze van DJ konden wisselen. Ruud Leuverink stond buiten te knallen en Skip The Disco zorgde binnen in ‘t Tappunt (én dus buiten door de koptelefoons) voor wat lekkere beats.

Ook een keer een silent disco organiseren? Look no further, want Mijn Silent Disco is the place to do it. Uit de koptelefoons kom kwalitatief zeer goed geluid, ze zitten comfortabel en zijn makkelijk te bedienen. Daarnaast is het bestellingsproces heel simpel. Je hebt onze garantie 😉

Total
0
Share