Manify x Cortina Blau Bike

Wereldwijd staan wij Nederlanders om een aantal dingen bekend. We zijn ontzettend goed met water, bouwen de grootste jachten en maken heerlijke pils. Maar élke buitenlander weet dat Nederland het land van de fietsen is. Iedereen heeft er minimaal één, maar vaak nog meer. Maar de vraag is: heb je deze? Het antwoord: nóg niet, maar daar kan verandering in komen!

Manify x Cortina Blau

Qua fietsen is er een verandering gaande. Waar je tot een aantal jaar terug alleen maar saaie, grauwe (oma)fietsen in het straatbeeld zag, zie je nu juist steeds vaker hippe fietsen met een knipoog naar begin 20e eeuw. Robuuste modellen met niet te veel poespas, maar natuurlijk wel met het comfort dat we anno 2017 gewend zijn.

Zo ook de Cortina Blau, een minimalistische bike die speciaal ontworpen is voor in de stad. De robuuste, maar moderne vorm kenmerkt dit model en zal veel hoofden doen omdraaien. De matzwarte lak maakt dit af. Ook bezit deze stadsfiets over technische snufjes waar ze in de vorige eeuw jaloers op zouden zijn. Het supersterke Continental Drive System (CDS) Eco zorgt ervoor dat de fiets nauwelijks onderhoud nodig heeft en daardoor vier keer langer meegaat. Daarnaast kun je je apparaten opladen via de USB-poort die is aangesloten op de dynamo. Slim!

Kazmok Beer Carrier

Verder is deze eyecatcher van een fiets voorzien van een Kazmok Beer Carrier. En dat ding is megavet om drie redenen. Eén: Kazmok maakt z’n producten van oude transportbanden uit vliegvelden. Twee: hoe chill is het als je je biertjes zo kan meenemen? En drie: het ziet er gewoon hartstikke tof uit!

WIN!

De Blau fiets als een zonnetje en met 7 versnellingen is geen brug of heuvel jou te veel. Precies, ‘jou’! Want deze Manify x Cortina kan voor jou zijn. Maar alleen als je aanwezig bent op MANIFY: Out of office op 29 september 2017, wat overigens sowieso een goed idee is. Deze editie vindt plaats in ‘s-Hertogenbosch. Als je niet in de buurt woont, niet getreurd: er rijden gewoon treinen ;-). Nee, als je niet aanwezig kan zijn: MANIFY: Out of office zal binnenkort ook bij jou in de buurt georganiseerd worden en dan geven we weer mooie dingen weg. Houd Manify daarom goed in de gaten!

Als je er wél bent, laat hier even weten dat je komt en plaats dan je tofste foto op Instagram met #manify en Manify: Out of office als locatie. ‘s Avonds om 22.00u kiezen wij de mooiste foto met de grappigste caption uit en de uploader hiervan wint de Manify x Cortina Blau bike mét Kazmok Beer Carrier met een totale waarde van €968,-. Hoppa!

 

Total
18
Share