MANIFY: Out of office, Koudijs Kafe [13-04-2018]

MANIFY: Out of office

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de leukste vrijdagmiddagborrel van Nederland! We ploften neer aan de industriële Tramkade van ‘s-Hertogenbosch. Op het fijne terras van Koudijs Kafé trapten we het weekend af met goede cocktails, lekkere taco’s, fijne muziek en gezellige mensen. Jullie hebben de avond goed afgesloten door helemaal los te gaan op de dansvloer.

Bedankt, want het was weer  gezellig! Wij hebben nu al weer zin in de volgende editie, op vrijdag 1 juni bij Café Herman. Zien we jullie daar?

De aftermovie komt vrijdag online!

DRINKS – FOOD – DJ – VIBES – TERRACE

Manify Sloep – Free shuttle service

Ook dit keer zorgden wij voor de meest gezellige en exclusieve shuttle service. In samenwerking met onze vrienden van Sloepje voor een Groepje vaarden we vanuit het centrum van Den Bosch een rondje om jullie daarna af te zetten bij de leukste vrijdagmiddagborrel van Nederland. Met een heerlijke cocktail van Villa Massa genoten we van een kleine preparty met goede muziek en gezelligheid op de enige echte Manify Sloep. Wat hebben we genoten!

Food: taco’s van Fifty Fifty

De bammetjes van huis meenemen of tussendoor een hapje gaan eten was ook dit keer zeker niet nodig. De (ta)koningen van Fifty Fifty zorgden voor fantastische nacho’s en taco’s voor fijne prijsjes.

Sonos One

Als klap op de vuurpijl mochten we de nieuwe smart speaker van Sonos weggeven. De nieuwste Sonos One kan muziek en andere audiocontent via meer dan 80 verschillende streamingservices afspelen. Via bandjes die waren uitgedeeld, werd er aan het eind van de avond de gelukkige winnaar geloot. Namens ons nogmaals gefeliciteerd en geniet er van!

Uiteraard hebben we deze gezellige avond weer vastgelegd. Hieronder staan de leukste kiekjes, deel ze met #manifyoutoffice en tag jezelf en je vrienden op onze Facebook!

Foto’s: Dalessi Fotografie

Total
1
Share