MANIFY: Out of office x HISWA, Strandzuid [09-03-2018]

Coming up…

Samen met de HISWA organiseren we MANIFY: Out of office dit keer in Strandzuid, Amsterdam! Op de vrijdag van de grootste en meest belangrijke boten- en watersportbeurs van Nederland, zetten we deze prachtige locatie aan het water op z’n kop!

True, Amsterdam staat bol van de vrijdagmiddagborrels. Maar geen is er als deze, geloof ons maar. Als we zeggen dat we gaan uitpakken, dan gaan we uitpakken. Wat dit precies inhoudt? Daar kom je de komende weken achter!

Tipje van de sluier: je krijgt tijdens deze exclusieve borrel de kans om in stijl te proosten, te proosten én nogmaals te proosten. Het zit namelijk zo: alle drank is inclusief!

Tickets

Tickets kosten €25,-, waarmee je de hele dag* naar de HISWA in de RAI kan én vanaf 18u het nabijgelegen Strandzuid in kan voor MANIFY: Out of office. Vanaf dan zijn alle drankjes op onze rekening en willen we alleen maar dat jij geniet. Wij fixen de DJ’s en een tof programma.

Bestel je kaarten hier. En houd deze pagina, maar vooral het Facebookevent in de gaten voor meer updates!

DJ’S  –  FREE DRINKS  –  FOOD  –  HEATED TERRACE 

* Entreebewijzen zijn inclusief entree op 9 maart 2018 voor de HISWA (t.w.v. €15,-) in de Rai [1100-2200u] en MANIFY: Out of office [1800-2200] in Strandzuid.