Manify: Out of office, Koudijs Kafe [21-09-2018]

Party

Friday Afternoon Drinks

Damn. Zij die erbij waren op vrijdag 21 september 2018, weten dat dit het enige woord is dat de middag/avond goed omschrijft. De kou en harde wind dwong ons [dik 900 personen] naar binnen, waardoor we in knusse sfeer het complete Koudijs Kafé, op de Tramkade in Den Bosch, op z’n kop zetten.

Deze prachtige industriële locatie was het toneel van misschien wel een van de dikste edities van MANIFY: Out of office tot nu toe. De eindtijd van 23u werd dan ook per ongeluk flink uitgesteld tot een uur of half 2-2.

GOOD VIBES – DJ’S – DRINKS – FOOD – LARGE TERRACE

A Bloody Good Night.

Geen borrel zonder ‘bloody good G&T’. Het was dan ook next level genieten met een Bulldog Gin-Tonic in je hand. En meestal nóg een in de andere. De professionele bartenders van Bulldog kregen dan ook geen moment rust. De eerste honderd G&T’s die over de toonbank gingen waren een cadeau van ons. De rest ging voor een heel zacht prijsje over de toonbank. Bijna net zo smooth als de Bulldog Gin zelf.

MANIFY x VEDETT Boat Shuttle

Ook dit keer kon een exclusief groepje bezoekers arriveren in stijl. De sloep legde precies bij de locatie aan, voor een grande entree. Vanuit het centrum van Den Bosch voeren we met een kleine omweg naar MANIFY: Out of office.

En het mooie was: Drinks on us! Op de boot kan je genieten van heerlijke VEDETT EXTRA WHITE’s, die ons in lekkere zomerse sferen gaan brengen!

Harley-Davidson FXDR

De pas in 2019 uit te komen Harley-Davidson FXDR was bij ons al te bewonderen op MANIFY: Out of office. Toen de kater verdwenen was hebben we er nog een week lang op gereden en we waren tot over onze oren verliefd op dit leipe apparaat. Check onze bevindingen hier.

Flammkuchen en BBQ

Het eten is altijd goed verzorgd. De helden van Tappunt Zuid en M’EAT Bar & Grill stonden in een prachtige foodtruck de meest heerlijke flammkuchen, nacho’s en hamburgers van de Big Green Egg, te bereiden. Voor zowel de meatlovers als vegetariërs was er voldoende keus!

Want een kwalitatief hoogstaand bodempje is essentieel.

Maestro’s DJ Select

Al sinds het prille begin zijn de mannen van Maestro’s Recordcafé verantwoordelijk voor de programmering tijdens MANIFY: Out of office. Dit keer was Jef Hecker die platenvirtuoos.

Veel van de DJ’s hebben in samenwerking met Maestro’s en ons radicale broertje Mellowed dan ook toffe setjes opgenomen. De setjes + interviews zijn te vinden op Mellowed.

Check hier alle foto’s en volg ons op Instagram op up to date te blijven van komende edities.

tags:
Total
36
Share