MANIFY: Out of office, Café Herman [22-03-2019]

Friday Afternoon Drinks

De fijnste vrijmibeaux van Nederland is back! In maart trappen we het Out of office-seizoen af met een moddervette editie bij de oude Watertoren (Café Herman) in Den Bosch. Zet op 22 maart vast een dik kruis in je agenda vanaf 17u en als je slim bent voor de dag erna ook ;-). Want we gaan flink uitpakken om het begin van het voorjaar te vieren!

GOOD VIBES – DJ’S – DRINKS – GOOD FOOD – LARGE TERRACE

Kom direct na je werk, eten kan bij ons. Want vroeg pieken is de nieuwe rage!

🎧 DJ’s [by Jungle Moto & Vieze Versa by Maestro’s Records]
🥃 Smooth drinks [by Bacardi]
🌮 Fine food [by Café Herman]
🏆 Cool brands
♨️ Large heated terrace
🏛 Rooftop Gin Tonic Pairing [by Bulldog Gin // Taylor Made Catering & Co] – VOL –

Bacardi Cocktail Wall

Dit blijft een verrassing… We kunnen je vast verklappen dat het het beste werkt als je dorst hebt!

Food

Bij een echte vrijmibo kom je direct na je werk! Eten kan daarom gewoon bij ons. De chefs van Herman gaan wat heerlijke happen bereiden, zodat jij nergens anders hoeft te zijn dan bij MANIFY: Out of office. Ook vegetariërs kunnen rustig bij ons terecht. Een goed bodempje leggen is de beste tip die we je kunnen geven!

Rooftop G&T Pairing

Bovenop het dakterras van de Watertoren organiseren we voor een exclusief gezelschap een ‘Rooftop Gin Tonic Pairing’. Je kan gaan genieten van high-end hapjes van Taylor Made Catering & Co, die perfect in balans zijn met Bulldog Gin Tonics. Dit wordt genieten op hoog niveau!

Details: 22-03 // 17u & 18u // Dakterras Watertoren

Schrijf jezelf [en max. +1] in via outofoffice@manify.nl. First come, first serve!

[EDIT] Dat ging hard! Alle inschrijvingen zitten inmiddels vol, mailen heeft dus geen zin meer. Maar kom vooral lekker op tijd biertjes en cocktails met ons drinken aan de voet van de Watertoren. Vroeg pieken! 🍻

Maestro’s DJ Select

Al sinds het prille begin zijn de mannen van Maestro’s Recordcafé verantwoordelijk voor de programmering tijdens MANIFY: Out of office. Dit keer hebben ze Jungle Moto gestrikt om ons het weekend in te begeleiden met hun heerlijke tropische deuntjes. De voetjes zullen gaan jeuken. Daarom hebben we Vieze Versa uitgenodigd om in select gezelschap nog even af te sluiten in de Watertoren.

Zet je op geïnteresseerd of aanwezig op het Facebookevent en volg ons op Instagram om updates te ontvangen!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS