Dit is een échte originele Valentijnsdag!

Valentijnsdag staat (helaas) al weer bijna voor de deur. De dag waarop de rode rozen over de toonbanken vliegen en vrouwen verwend willen worden. We kennen het allemaal. Waarschijnlijk heeft jouw vriendin je al duidelijk gemaakt dat ze dit jaar echt iets romantisch verwacht. Heb jij geen inspiratie en wil je meer dan alleen een romantisch diner voor twee? Dan hebben wij het perfecte, unieke uitje voor jouw en je snoezepoes samengesteld! Eentje met genoeg ‘excitement’ voor jou en toch nog dat romantische, voor je meissie.

Verras je vriendin op Valentijnsdag

Start de dag, lekker cliché, met een ontbijtje op bed, dan heb je gelijk punten gescoord! Champagne erbij, dan is ’t voor jou ook wat interessanter. Zo kun je daarbij een lekkere healthy banaan-eipannenkoeken maken. Dit is het simpelste gerecht wat er bestaat, zit vol eiwitten en dus goed voor jou. De energie die je krijgt van dit ontbijt zal je nodig hebben voor de activiteit die je in de middag gaat doen.

Flowboarden

Flowboarden is een gave sport, waarbij je staand over sterk stormend water surft. Het is een combinatie van golfsurfen, skateboarden en snowboarden. Het mooie (en jammere) is dat je er Nederland niet voor uit hoeft én ook niet die koude zee van ons hoeft te trotseren. Flowboarden doe je namelijk binnen, op een kunstgolf. Dit is op verschillende plekken in Nederland te doen. Wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt wil je nooit meer stoppen.

Dinner in the sky

Deze intensieve dag sluit je natuurlijk af met een goed etentje. Niets is zo romantisch dan dineren bij kaarslicht en hoe spannend is het om dit te doen vanuit de lucht. Met Dinner in the Sky word je verwend op culinair topniveau op maar liefst 50 meter hoogte. Het is mogelijk zelf je locatie te kiezen, zodat je kan genieten van het spectaculaire uitzicht wat jij in gedachten had. Een moment om nooit meer te vergeten.

Overnachten in het Kraanhotel

En als je dan toch al in de wolken bent, dan kan je daar net zo goed ook blijven slapen! En dat kan in het Kraanhotel in Amsterdam. Hoor je dat goed? Ja! Een hotel in een oude kraan. Heftig, maar luxe. De perfecte combinatie voor een valentijnsovernachting! Op 50 meter hoogte met een prachtig uitzicht op de IJ en het centrum van Amsterdam. Wil je je meisje echt goed verrassen, boek dan een nachtje in dit luxueuze Kraanhotel! Laat ’t ons even weten als je geboekt hebt, dan zorgen wij voor een mooie bos bloemen op ’t kussen van je vriendin!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS