Met Orbi heb je altijd een goed WiFi signaal

Gear

Hoi, je spreekt met zo’n gast waarbij z’n apparaten nooit goed werken. En ik heb het idee dat heel veel mensen dat met mij hebben. Ik heb veel van Apple, maar AirDrop werkt niet hoor.. M’n geheugen van alles, inclusief ikzelf zit altijd vol, mijn gloednieuwe TV vind ik te sloom en er zijn het afgelopen jaar drie (!) monteurs langs geweest omdat mijn internet in huis te langzaam is. Maar eindelijk ben ik ze te slim af. Want vanaf heden staat er een Orbi in m’n huis, een apparaat naar mijn hart.

Plug and play

Normaal staat er ergens ‘Plug and play’ op en dan betekent dat eigenlijk: zeg je hele avond programma maar af, fuck dat sporten en vroeg naar bed gaat hem helemaal niet worden. Misschien omdat ik lichtelijk a-technisch ben en er absoluut geen plezier aan beleef om dingen te installeren, misschien omdat de hele tech-wereld mij haat. Maar bij Netgear snappen ze me. Zij mogen het label ‘Plug and play’ met verve dragen!

Overal Wifi

Orbi Tri-Band WiFi System

Genoeg over mij. Meer over m’n nieuwe vriend Orbi. Want alles in je huis werkt op WiFi en dat wordt steeds meer en meer. Nu zijn het alleen nog maar de smartphones, laptops, tablets, tv’s en speakers. Morgen komen daar de koelkast, de smartspiegel en de föhn bij. Leuk, maar dat trekt m’n standaard routertje van Ziggo niet. Orbi is de redder in nood. Met één kabel sluit je de router aan en de ‘Satellite’ zet je ergens centraal in huis. Dat is geen probleem, want het design van Orbi is echt heel goed. Via je smartphone installeer je de boel in een handomdraai. Het werkte zó snel, dat ik zelfs nog kon gaan sporten én vroeg naar bed kon!

Helaas is dat laatste niet gelukt, want ik zat natuurlijk tot 2u ‘s nachts te Netflixen, omdat Orbi HD beelden streamt alsof z’n leven er vanaf hangt. En dat is in principe ook zo. Bufferen is een scheldwoord voor dit apparaat. De tri-band router herkent de benodigde capaciteit en verbindt deze met de best passende band. Daardoor kun je tijdens het een saai (of juist té spannend) gedeelte van je serie, prima even Manify checken!

Orbi WifiSpecs Orbi

Of je nou een groot huis hebt of een klein appartement, Orbi zal jou WiFi ervaring verbeteren. In appartementen zie je vaak veel ruis, omdat alle andere bewoners ook een router hebben staan. En bij grote huizen kom je met standaard routers vaak bereik te kort. Orbi fixt die shit voor je. Afhankelijk van welke set je hebt, heeft Orbi een bereik van 300 m2 tot 470 m2, wat natuurlijk uit te breiden is met meerdere Satellites.

Dus, heb je geen zin om accounts aan te maken, urenlang te kloten met kabels of een lelijke router in huis? Maar wel in supersnel internet, of je nou in bed ligt, op de bank zit of onder de douche staat? Dan durf ik best te zeggen dat Orbi iets voor jou is. Mijn leven is in ieder geval compleet. Einde.

chillen gek

Total
41
Share