Dit, op een privéjet gebaseerd horloge, heb je al voor 1 miljoen

Heb jij ook zo’n zin om een horloge van een miljoen dollar aan te schaffen? Dan is de Zwitserse Richard Mille je man. Zoals we van de Zwitsers kunnen verwachten ontwierp hij in samenwerking met luxe vliegtuig ontwikkelaar Airbus Corporate Jets dit prachtige horloge. Het horloge is geïnspireerd op een privéjet en is omgedoopt als de ‘RM 50-02 ACJ Tourbillon Split Seconds Chronograph’.

RM Watch

Met dit horloge word je pas echt serieus genomen. Alle luxe van een privé jet vind je in dit unieke uurwerk. Het open ontwerp geeft je het perfecte uitzicht over alle bewegende onderdelen van het horloge. De legering is gefabriceerd uit titanium-aluminium, hetzelfde materiaal als de Airbus Jet Turbines. Verder is het horloge afgewerkt met Torqschroeven en een straalmotor geïnspireerde kroon. Alles om je die extra privé jet feeling te geven.

RM 50-02 ACJ Tourbillon Split Seconds Chronograph

Wees er wel snel bij want er zijn maar 30 exemplaren geproduceerd. Zoals gezegd, het horloge kost net iets meer dan één miljoen dollar. Maar dan heb je wel een horloge wat perfect bij je vliegtuig past. Fantastisch toch.ESSENTIALS