Onwerkelijk prachthuis in hartje Barcelona, hebben!

Als Design studio MESURA nog niet op jouw radar stond, gebeurt dat wel na het zien van dit pracht huis in Barcelona. Als je de definitie van modern zoekt, vind je die hiero. Met veel wit, hout en een aantal industriële elementen, is dit wel een winner als het gaat om architectuur.

Het huis is in het begin van de 20ste eeuw gebouwd en MESURA heeft de taak op zich genomen om het op te knappen. Naast het moderne aspect met lichte tinten van industrieel, geeft het pracht huis ook een rijke uitstraling door de hoge plafonds en gebruikte materialen. Bueno.

prachtig-huis-barcelona-1
Foto: MESURA

Prachthuis in Barcelona

Er is in het huis veel gebruik gemaakt van wit, en eerlijk is eerlijk, het hout steekt daar ontzettend mooi tegen af. Ook de grote hoekbank komt erg tot zijn recht. Dankzij het grote kleed is er een samenhang te zien tussen de meubelen in de woonkamer. Keurig.

Van de rode strepen op de witte vloer gaan onze hartjes op de redactie sneller kloppen. It’s the little things in life.

Door de minimalistische inrichting ziet het pracht huis in Barcelona er bijzonder clean uit. Met een enkel plantje of schilderijtje wordt er echter toch een persoonlijke touch aan gegeven. De plafonds geven een rijke uitstraling aan de ruimtes en zijn ook erg hoog.

Als je dan in een ruimte aankomt met een ronde boog en een prachtig zwembad, weet je niet wat je overkomt. Als de kleur van het water dan ook nog eens reflecteert op de muren, zijn we helemaal klaar. Al met al een staaltje pure kunst vanuit MESURA.

Take our money.

prachtig-huis-barcelona prachtig-huis-barcelona-2 prachtig-huis-barcelona-3 prachtig-huis-barcelona-4

prachtig-huis-barcelona-5
Foto’s: MESURA

Source :

AirowsESSENTIALSMEER ESSENTIALS