7 dingen die ook onbetaalbaar zijn voor jackpot winaars

Zeg nou zelf, een van de beste dingen die je kan overkomen is toch wel het winnen van een flinke loterij? Maar hoe vaak win je nu eigenlijk echt iets? Niet vaak! Maar stel dat je nu wel een keer wint, hoe vet zou dat zijn? Dit jaar waren er namelijk al negen Nederlanders die miljonair zijn geworden.

Stel nu dat jij binnenkort de gelukkige bent en de jackpot wint. Wanneer je bijvoorbeeld de staatsloterij wint, dan denk je waarschijnlijk dat je helemaal het mannetje bent. Eindelijk écht veel centen op je bankrekening. Je hoeft misschien niet meer te werken en nu echt alles kopen wat je wilt. Zoals een luxe vakantiehuis in Rio of een mooie jacht. Tenminste dat had je in gedachten. Wij hebben even zeven dingen gevonden die nog steeds onbetaalbaar zijn ook al heb je de jackpot gewonnen bij de staatsloterij.

7 dingen die zelfs staatsloterij winnaars niet kunnen kopen

1. Streets of Monaco jacht
De grootste reden dat je deze jacht niet kan kopen is omdat hij (nog) niet bestaat. Maar stel dat ze deze enorme jacht écht gaan bouwen, gaat het zo’n $600 miljoen kosten. Beetje te veel van het goede.

Staatsloterij 1

2. Ferrari GTO
Dit is de duurste auto ter wereld en kost zo’n 34 miljoen euro!

ferrari gto

3. Villa Leopolda
Helaas, hiervoor moet je wel een aantal keer de jackpot winnen. Je kan het niet in één keer veroorloven om dit 50 hectare grote landgoed te kopen. Deze verbazingwekkende vila, in Cote D’Azure, Frankrijk kost maar liefst $750.000.000,-.

Staatsloterij 2

4. De Mona Lisa
De Mona Lisa in je eigen huis? Dat kan je wel vergeten. Volgens het Guinness World Records heeft dit kunstwerk de hoogste verzekeringswaarde voor een schilderij in de geschiedenis, letterlijk onbetaalbaar dus!

5. Odeon Tower
Het duurste appartement ter wereld is te vinden in Monaco. Een appartement met zes kamers kost je al gauw 300 miljoen euro.

6. Luxe privé jumbo-jet
Met deze privé Boeing reis je in stijl, dat is een ding dat zeker is. Alleen zo’n jumbo ding kost je al gauw $600 miljoen. Dan moet je ‘m nog inrichten. Alternatief? Met de fiets! Veel gezonder..

747-8 vliegtuig 3

7. Happiness
Oh en geluk, dat kun je nu eenmaal niet kopen.. Meestal..ESSENTIALSMEER ESSENTIALS