Superjacht Okto

Voor een kleine 60 miljoen ben jij de nieuwe eigenaar van mijn nieuwe favoriete jacht. Dit nieuwe model van ISA Yachts, de Italiaanse rederij, is oogstrelend en doet een beetje denken aan de Alpha Nero, van het Nederlandse Oceanco. De Okto is met z’n 66 meter flink wat korter, maar dat is alleen maar gunstig met inparkeren.

Okto superyacht

Het exterieur van de jacht is een lust voor het oog, met de infinitypool op het achterdek als eye-catcher. De zwarte hull maakt de jacht uniek en geeft het een zeer exclusieve uitstraling.Verder kun je op het dek genieten van de vele terrassen of er je helikopter op parkeren. Als je net uit bed bent, kun je van een ontbijtje (geserveerd door één van de 17 man crew, genieten op the owners balcony. Of achter je meisje(s) aanrennen op een van de vele dekken, want die zijn namelijk heel friendly.

Interieur

Zoals je verwacht bij een superjacht is het interieur weer niet om aan te gluren. Over de top kitsch en fout, maar hey wie gaat er nou binnen zitten? Misschien als je even aan het pompen bent in de gym of geniet van een filmpje in de bioscoop, maar verder heb je daar toch niks te zoeken?

Heb je trouwens geen 60 miljoen euro op de bank staan, dan is dit bootje ook te charteren voor 500k per week. In de zomer is hij ergens in de Middellandse Zee te vinden en ’s winters ligt hij onder de Caribische zon.

Source :

OktoESSENTIALSMEER ESSENTIALS